Elkészítés: A zöldfűszereket felaprítjuk,összekeverjük a sajtokkal,a tojásokkal,a zsemlemorzsával,sóval,borssal. A csirke bőrét óvatosan felemeljük amennyire tudjuk,alá töltjük a sajtos tölteléket,és megkenjük 1 e.k. olajjal. Hőálló tálba tesszük,köré rakjuk a megmosott héjas hagymákat /ha úgy tetszik tisztítsuk meg nyugodtan/,meglocsoljuk olajjal,sózzuk,borsozzuk,és 180 fokon 70 percig sütjük.
2013. március 7., csütörtök
Sajttal töltött csirke
Elkészítés: A zöldfűszereket felaprítjuk,összekeverjük a sajtokkal,a tojásokkal,a zsemlemorzsával,sóval,borssal. A csirke bőrét óvatosan felemeljük amennyire tudjuk,alá töltjük a sajtos tölteléket,és megkenjük 1 e.k. olajjal. Hőálló tálba tesszük,köré rakjuk a megmosott héjas hagymákat /ha úgy tetszik tisztítsuk meg nyugodtan/,meglocsoljuk olajjal,sózzuk,borsozzuk,és 180 fokon 70 percig sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése