2013. március 3., vasárnap
Kókuszfagylalt
Hozzávalók:
• 3dl saját vagy konzerv kókusztej
• 1 dl cukrozatlan sűrített tej
• 5 dkg kókuszreszelék /én fele-fele arányban készítettem már kész és még friss kókuszreszelékből/
• 1,5-2 evőkanál cukorhelyettesítő
• friss kókuszhús
A hozzávalókból a kókusztejet a sűrített tejet összekeverjük. Jöhet bele a cukor, és a kókuszreszelék, illetve a darabolt kókuszhús, ami el is hagyható.
Összekeverjük, és mehet egy jól zárodó edényben a mélyhűtőbe, ahol kb fél óránként egy villával, vagy egy botmixerrel keverjük át a teljes kifagyásáig.
/A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Most, hogy itt a jobb idő kedvet kaptam ahhoz, hogy megcsináljam, és nagyon-nagyon finom lett. :) Köszönöm az összes receptet, hihetetlenül nagy segítség vagy a konyhában!
VálaszTörlésRemélem nem gond, ha a kedvenc receptjeimet felteszem az én blogomra, természetesen oda fogom írni, hogy innen valók!
(http://pinkmignon.gportal.hu/)
Igazán szívesen,örülök,hogy segíthetek! :D Majd szétnézek a blogodban! ;)
VálaszTörlés