2012. július 17., kedd
Zabpehelylángos
Fél bögre zabpelyhet felöntök annyi tejjel, hogy ellepje.Fél óra alatt szépen megázik.Utána hozzákeverek 1 tojást, pici sót. Serpenyőben nagyon kevés olajat felforrósítok és az egészet beleöntöm,elsimítom,és pár perc alatt szépen megsül,könnyen meg lehet fordítani.
Ha kész fokhagymával,tejföllel vagy majonézzel meg kell kenni és sajtot reszelni a tetejére.
/A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szia!Megcsináltam a lángosod,isteni lett!Most tettem fel a blogomra!
VálaszTörlésÜdv: Kriszta
www.krisztakonyhja.blogspot.hu
Kriszta konyhája-Sütni,főzni bárki tud!
Örülök, hogy rád találtam! Ezt én is feltétlen ki fogom próbálni és még sok más receptedet is. Nagyon jókat láttam nálad!
VálaszTörlésÖrülök,hogy ízlett! :)
VálaszTörlésSzia Teri! Megcsináltam a lángost, isteni lett!:) Jó érzés volt evés közben arra gondolni, hogy full egészséges kaját eszem!:)
VálaszTörlésMár sokszor megcsináltam ezt a lángost!Isteni finom!
VálaszTörlésNagyon örülök,hogy ennyire ízlik! :)
VálaszTörlésÉn most faltam be vacsira ezt a finomságot 😀
VálaszTörlésKöszönöm neked a receptet, már untam az édes zabkását!
Ez tényleg nagyon finom, és egyszerű
VálaszTörlésMennyi lehet benne a kaloria vajon?
VálaszTörlés