2012. július 18., szerda

Rakott karfiol és brokkoli


  A rózsáira szedett karfiolt és a brokkolit sós víben megfőzöm,egy kevéske szeletelt gombát pici olajon megpárolom,és közben a darált sertéshúst 1 apróra vágott,olíva olajban megfuttatott hagymán elkezdem sütni,sózom,borsozom,pici fűszerpaprika,majd kevés vízzel és paradicsompürével felöntve készre főzöm/mintha pörköltet készítenél/.Jénai aljába 1réteg karfiol és brokkoli,rá a gomba,egy réteg húsi,majd pici sajtot reszelek rá,és mindezt még kétszer megismétlem:karfiol-brokkoli,gomba,húsi,pici reszelt sajt,és legvégén a tetejét jól megreszelem sajttal.20perc a sütőben 180-200 fokon és isteni finom.Rakható bele még kukorica is.

/Saját recept!/






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése