Hozzávalók:50dkg sertéskaraj/de készítettem már csirkemellből is/,20dkg sonka,8fej gomba,20dkg eidami sajt,olíva olaj,20dkg U1 mester morzsa,3-4db tojás,20dkg Master Mix,kevés só,petrezselyemzöld.
Elkészítés:A húst szeletekre vágjuk,vékonyra klopfoljuk,félre tesszük. A gombát felszeleteljük,majd pici olajban lepirítjuk,sóval,borssal és petrezselyemmel ízesítjük. A sonkaszeletet a besózott húsra helyezzük,a pirított gombát közepébe halmozzuk,teszünk rá 2-3 eidami csíkocskát,majd felgöngyöljük és bepanírozzuk. Olajban kisütjük. Kiszedjük papírra, pihentetjük, majd srégen szeletelve tálaljuk.
/A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./
Csak úgy rád akadtam, nagyon tetszenek a receptjeid, és a szénhidrát-csökkentett koncepció is!!! Hajrá!
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésCsatlakozom! Ugyanez a helyzet velem is!! Oldal lementve!! Hajrá!!
VálaszTörlésKöszi! :)
VálaszTörlés