2012. június 14., csütörtök

Update1 madártej




Hozzávalók:1,5 l tej,4 tojás,U cukor ízlés szerint,2 ek liszt,2ek vaníliás pudingpor.A tojásokfehérjét cukorral kemény habbá verjük és a fele adag forró tejben kifőzzük őket mindkét oldaláról/én kanállal raktam bele/,majd tányérra szedjük őket és a forró tejbe öntjük a másik fele adag tejben elkevert tojássárgájákat,cukrot,lisztet és pudingport,s krémmé főzzük.Tányérkákba adagolva kihűtjük,rárakjuk a habot,és fogyasztásig hűtőbe tesszük.






/A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése