2012. június 14., csütörtök

Gombás-sajtos-sonkás rántott hús



 Hozzávalók:50dkg sertéskaraj/de készítettem már csirkemellből is/,20dkg sonka,8fej gomba,20dkg eidami sajt,olíva olaj,20dkg U1 mester morzsa,3-4db tojás,20dkg Master Mix,kevés só,petrezselyemzöld.


Elkészítés:A húst szeletekre vágjuk,vékonyra klopfoljuk,félre tesszük. A gombát felszeleteljük,majd pici olajban lepirítjuk,sóval,borssal és petrezselyemmel ízesítjük. A sonkaszeletet a besózott húsra helyezzük,a pirított gombát közepébe halmozzuk,teszünk rá 2-3 eidami csíkocskát,majd felgöngyöljük és bepanírozzuk. Olajban kisütjük. Kiszedjük papírra, pihentetjük, majd srégen szeletelve tálaljuk.


/A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./

4 megjegyzés:

  1. Csak úgy rád akadtam, nagyon tetszenek a receptjeid, és a szénhidrát-csökkentett koncepció is!!! Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom! Ugyanez a helyzet velem is!! Oldal lementve!! Hajrá!!

    VálaszTörlés