Hozzávalók:4 db alma,25 dkg túró,ízlés
szerint cukor,1 tojássárgája,1 ek tejföl,csipet őrölt fahéj,citrom leve és héja.
Elkészítés:Az almákat félbevágjuk, kivájjuk
(kb. 1 cm húst hagyunk).A kivájt alma húsát apróra daraboljuk,összekeverjük a
túróval, tejföllel,cukorral,tojássárgájával,pici citromlével.Betöltjük az
almákba,szórunk a tetejére fahéjat és citromhéjat reszelünk rá.180 fokos
sütőben kb. 10-15 perc alatt kész.
/A recept eredeti forrásra már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./
/A recept eredeti forrásra már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése