Elkészítés: A meggylevet összekevertem egy pépesített almával,ízlés szerint Dia Wellness 1:4 cukorhelyettesítővel és két egyenlő részre osztva belekevertem 2-2 kiskanál zselatint. Majd miután feloldódott benne a zselatin külön-külön felmelegítettem (nem forraljuk),és egy szilikon püspökkenyérforma aljába öntöttem,s pár perc alatt megdermesztettem a fagyasztóban külön-külön a két lapot.
50ml tejszínben elkevertem 1 kiskanál zselatint,majd miután feloldódott felmelegítettem (nem forraljuk). Közben összekevertem a krém hozzávalóit,a kókuszreszeléket a túróval és ízlés szerint Dia Wellness 1:4 cukorhelyettesítővel,majd belekevertem a felmelegített zselatinos tejszínt és mindezt az egyik zselélapra egyenletesen elkentem. A tetejét befedtem a másik zselélappal és Dia Wellness 1:4 cukorhelyettesítővel felvert habtejszínnel díszítettem. Fél-1 órát hűlni hagyjuk,és máris fogyasztható!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése