2012. július 17., kedd

Zabpehelylángos


Fél bögre zabpelyhet felöntök annyi tejjel, hogy ellepje.Fél óra alatt szépen megázik.Utána hozzákeverek 1 tojást, pici sót. Serpenyőben nagyon kevés olajat felforrósítok és az egészet beleöntöm,elsimítom,és pár perc alatt szépen megsül,könnyen meg lehet fordítani.
Ha kész fokhagymával,tejföllel vagy majonézzel meg kell kenni és sajtot reszelni a tetejére.


 /A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./

7 megjegyzés:

  1. Szia!Megcsináltam a lángosod,isteni lett!Most tettem fel a blogomra!
    Üdv: Kriszta
    www.krisztakonyhja.blogspot.hu
    Kriszta konyhája-Sütni,főzni bárki tud!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy rád találtam! Ezt én is feltétlen ki fogom próbálni és még sok más receptedet is. Nagyon jókat láttam nálad!

    VálaszTörlés
  3. Szia Teri! Megcsináltam a lángost, isteni lett!:) Jó érzés volt evés közben arra gondolni, hogy full egészséges kaját eszem!:)

    VálaszTörlés
  4. Már sokszor megcsináltam ezt a lángost!Isteni finom!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök,hogy ennyire ízlik! :)

    VálaszTörlés
  6. Én most faltam be vacsira ezt a finomságot 😀
    Köszönöm neked a receptet, már untam az édes zabkását!

    VálaszTörlés